Финансова независимост от нулата, създатели Стойне Василев и Румяна Илиева

Or log in to access your purchased courses

Ако желаеш всяка седмица да получаваш нов имейл с кратка информация и напътствия за курса, запиши се в този списък:

* задължително поле

Започва твоето пътешествие към финансовата независимост, урок след урок ще ти се прояснява и добиваш увереност, че това е твоят път към финансова свобода.

Как е най-добре да караш този курс:
1. Имаш по 5 урока на седмица. Всеки ден гледай по 1 урок, който включва общо 2 видеа, едно от Стойне и едно от Руми. След това си направи кратката задача от този урок и помисли върху нея. Това ще ти отнема около 20-30 минути на ден.

2. Задели си в календара по 30 минути на ден за този курс. 

3. Добре е да минеш уроците в курса няколко пъти. Например през работната седмица слушаш по 1 урок на ден и си правиш и задачата към него, а през уикенда отново слушаш уроците. Практиката показва, че с всяко ново слушане на урок ще чуваш нови неща от него. Това е така, защото хората постоянно се променяме и се променя и способността, с която чуваме и разбираме нещата.

4. Видеата са кратки, за да можеш да си пуснеш например едно видео, докато готвиш, другото докато отиваш на работа. Разбира се, че е по-добре да седнеш и да си отделиш 20-30 минути спокойно да изслушаш всичко, но ако не можеш да го направиш някой ден, просто слушай видеата по няколко пъти докато чистиш, обличаш се, къпеш се … информацията ще стига до теб и малко по малко ще започне да работи.

5. Слушай видеата по няколко пъти, понякога е нужно да чуем нещо 5-6-10 пъти, за да ни влезе под кожата 😊

Виж какви мисли и емоции ще ти се появят след всеки урок. В течение на курса ще научиш защо емоциите са толкова важни как те са пътната ти карта към теб самата.

Вземи си красива тетрадка или тефтер, в който да си записваш всичко, което ти хрумне или ти направи впечатление. Също може да пишеш на салфетки и хвърчащи листи (моя приятелка така прави), ако имаш съпротива за тетрадка 😊

Модули

БОНУС 2 - 1-часов уебинар "Как да повишим заплащането/хонорара си"

Материали